Update | Zirkzee weet niets van meetrainen met Benfica

Update | Zirkzee weet niets van meetrainen met Benfica

Joshua Zirkzee vertrekt deze transferperiode mogelijk bij Feyenoord. De spits, die deze zomer van stap van Feyenoord O16 naar Feyenoord O19 maakte, stuurt aan op een vertrek. Althans, dit schrijft VarkenoordWatch. Onder andere Ajax, PSV en enkele buitenlandse clubs zouden interesse in hem hebben. Feyenoord hoopt hem alsnog te kunnen overhalen om een contract bij de landskampioen te tekenen.

De 16-jarige Zirkzee kwam in de zomer van 2016 over van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Op de velden van Varkenoord wist de spits direct indruk te maken, wat leidde tot 33 goals in 27 wedstrijden voor verschillende teams. Hij kwam afgelopen seizoen namelijk ook uit voor Feyenoord O17 en het O19-team.

Update, 13.00 uur | ‘Zirkzee vertrekt definitief bij Feyenoord’
Joshua Zirkzee vertrekt deze zomer definitief bij Feyenoord. Dit meldt VarkenoordWatch. Maandagochtend werd bekend dat de aanvaller, die deze zomer de overstap van Feyenoord O16 naar het O19-team zou gaan maken, in de belangstelling van Ajax, PSV en enkele buitenlandse club staat. Het besluit van de aanvaller om te vertrekken staat dus al vast. Bronnen laten FR12.nl weten dat Arsenal vergaande interesse in de spits heeft.

Update, 18 juli 10.49 uur | 'Onderhandelingen Zirkzee en Ajax lopen stuk'
Eén deze dagen moet bekend worden waar Joshua Zirkzee gaat voetballen. De 16-jarige spits heeft de afgelopen periode ook onderhandeld met Ajax. Dit meldt Ajaxshowtime. Zijn management en de Amsterdamse club kwamen uiteindelijk niet tot een akkoord. Vorige week ketste de deal af. Zijn toekomst lijkt nu te liggen in Engeland.

Update, 19 juli 17:49 uur | 'Everton lijkt de winnaar te worden in strijd om Zirkzee'
De nieuwe club van Joshua Zirkzee lijkt Everton te worden. Dit meldt VarkenoordWatch zojuist. De 16-jarige spits van Feyenoord is op dit moment in Liverpool om over een transfer te praten. Arsenal en Manchester United waren ook concreet, maar de club, waar Ronald Koeman het eerste elftal leidt, lijkt de talentvolle speler te hebben kunnen overtuigen om voor Everton te kiezen.

Update, 20 juli 14.10 uur | Zirkzee speelt oefenwedstrijd met jeugdteam Everton
Een transfer van Joshua Zirkzee naar Everton lijkt steeds dichterbij te komen. De aanvaller, die afgelopen seizoen actief was bij Feyenoord O16, speelde donderdagmiddag een oefenwedstrijd met een jeugdteam van de Engelse club op een toernooi in Praag. Waarschijnlijk wordt Zirkzee in het oefenduel getest, want van een officiële overgang is nog een sprake.

Update, 24 juli 21:18 uur | 'Zirkzee traint mee bij Benfica'
Dat Joshua Zirkzee Feyenoord gaat verlaten is zo goed als zeker. Het is alleen de vraag naar welke club de spits gaat. Volgens @VarkenoordWatch heeft de 16-jarige talentvolle spits vandaag getraind bij Benfica in Portugal. Het is niet duidelijk of een overstap naar Everton nu van de baan is.

Update, 24 juli 22.45 uur | Zirkzee weet niets van meetrainen met Benfica
Joshua Zirkzee heeft niet meegetraind met Benfica. Dit laat de vertrekkende jeugdspeler van Feyenoord weten taan FR12.nl. VarkenoordWacht berichtte maandagavond over het meetrainen, maar de spits is slechts voor vakantie in Portugal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties