Feyenoord klaar voor oefenduel met SC Freiburg

Feyenoord klaar voor oefenduel met SC Freiburg

Feyenoord heeft vrijdagavond de laatste training afgewerkt in aanloop naar de oefenwedstrijd tegen SC Freiburg. Het duel met de club die afgelopen seizoen als zevende eindigde in de Bundesliga wordt zaterdag (morgen) om 17:00 uur gespeeld in Schruns.

De Feyenoorders hoefden zich tijdens de openbare avondtraining, die opnieuw werd bijgewoond door tientallen supporters, niet al te veel meer in te spannen van trainer Giovanni van Bronckhorst. Vrijdagochtend hadden ze in de felle zon al een partijspel van elf tegen elf afgewerkt, waarmee het belangrijkste gedeelte van de tactische voorbereiding op het duel met Freiburg achter de rug was.

Voor Feyenoord is de wedstrijd tegen de Duitsers de eerste serieuze test van de voorbereiding. De eerste twee oefenwedstrijden tegen FC Lisse (0-5) en SDC Putten (1-10) werden met gemak gewonnen door de landskampioen. Na het duel met Freiburg neemt Feyenoord het op zaterdag 29 juli nog op tegen Real Sociedad, voordat het seizoen op zaterdag 5 augustus officieel van start gaat met de wedstrijd tegen Vitesse om de Johan Cruijff Schaal.

De wedstrijd tegen SC Freiburg is toegankelijk voor supporters en wordt gespeeld op het complex van FC Schruns (Wagenweg 49, 6780 Schruns). Kaarten zijn zaterdag vanaf 15:30 uur te koop aan de deur en kosten tien euro. Het stadion gaat vanaf 16:00 uur open en Feyenoord-supporters wordt verzocht na binnenkomst aan de rechterzijde van het stadion plaats te nemen. SC Freiburg – Feyenoord wordt daarnaast uitgezonden door FOX Sports.

Een dag na het derde oefenduel van de voorbereiding werkt Feyenoord de laatste training af op Oostenrijkse bodem. Zondagmiddag vliegt de ploeg terug naar Rotterdam, waar dinsdag de training wordt hervat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties