'Gio houdt Vente en Malacia definitief bij eerste elftal'

'Gio houdt Vente en Malacia definitief bij eerste elftal'

Dylan Vente en Tyrell Malacia zijn komend seizoen officieel onderdeel van het eerste elftal van Feyenoord. Dit schrijft KuipTalk. De twee Feyenoord-jeugdspelers zouden in eerste instantie het seizoen beginnen bij Feyenord O19, maar trainer Giovanni van Bronckhorst houdt de spits en de verdediger dus graag bij het eerste elftal.

Het nieuws komt niet als een verrassing. Afgelopen zondag werden de twee jeugdspelers ook al officieel gepresenteerd op de jaarlijkse Open Dag van de Rotterdamse club. Cheick Touré en Jordy Wehrmann werden op dat moment niet gepresenteerd en lijken dus het seizoen ‘gewoon’ te beginnen bij Feyenoord O19.

Vorig seizoen behoorden ook spelers als Justin Bijlow en Emil Hansson, als tweedejaars A-junior, tot het eerste elftal. Zij zaten regelmatig op de bank, maar speelden vooral bij Feyenoord O19. Zij begonnen deze zomer aan hun eerste seizoen als senior.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties