Vermeer over Jones: ''Proberen het beste uit elkaar te halen''

Vermeer over Jones: ''Proberen het beste uit elkaar te halen''

Giovanni van Bronckhorst staat komende weken voor een lastige keuze: wie wordt de nieuwe eerste doelman van Feyenoord? De trainer van Feyenoord moet kiezen tussen Kenneth Vermeer, die voor zijn blessure de onbetwiste nummer één was, en Brad Jones, met wie Feyenoord vorig seizoen kampioen werd.

“Voor mij is de situatie toch niet anders", zegt Vermeer in gesprek met Voetbal International. “Je moet altijd zelf presteren, daar komt het op aan. Mensen zeiden steeds wel dat ik zeker was van mijn plek, maar wat nou als ik niet had gepresteerd? Ik denk dat je nooit zeker kunt zijn, je moet het altijd laten zien. Als je dat niet doet, kun je er zo maar uitgaan.”

“Het is een gezonde strijd, zonder dat we daar nou allebei mee bezig zijn”, zegt hij over de concurrentiestrijd. “We zijn gewoon bezig elkaar goed scherp te houden. Ik lig er in ieder geval geen seconde wakker van. We gaan respectvol met elkaar om. Jones is een goeie gozer en ik ben een normale jongen. We proberen gewoon het beste uit elkaar te halen.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties