''Feyenoord is voor elke Rotterdammer een droom''

''Feyenoord is voor elke Rotterdammer een droom''

Nasser El Khayati (foto, links) kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor ADO Den Haag. De aanvaller werd gehuurd van Queens Park Rangers, waar hij ook dit seizoen niet in de plannen van trainer Ian Holloway voorkomt. El Khayati, geboren in Rotterdam, droomt van een transfer naar Feyenoord.

"Feyenoord is voor elke Rotterdammer een droom”, zegt de aanvaller die eerder uitkwam voor onder andere NAC Breda, Olympiakos Nicosia en Burton Albion in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dus ook voor mij. Ik kan doelpunten maken en lever altijd een serie assists af. Ik kan dat ook in de top van Nederland. Maar ik wacht het af.”

De 28-jarige El Khayati kan zijn loopbaan ook in het verre buitenland vervolgen. “Maar zoals ik er nu in sta kies ik het liefst voor de sportieve uitdaging in plaats van voor het financieel aantrekkelijke verhaal. De Eredivisie? Het zou kunnen, als het de juiste club is. Als de juiste club niet aanklopt, ga ik alsnog voor mijn kans bij QPR." Bij ADO Den Haag wist de aanvaller in twaalf wedstrijden vijf keer te scoren en gaf hij nul assists.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties