Vejinovic blij: ''Wil mezelf weer laten zien''

Vejinovic blij: ''Wil mezelf weer laten zien''

Marko Vejinovic speelt komend seizoen op huurbasis bij AZ. De middenvelder wordt gehuurd van Feyenoord, waar hij sinds 2015 onder contract stond. In de afgelopen jaren in Rotterdam wist de 27-jarige Vejinovic nooit uit te groeien toch een vaste waarde binnen het team van de landskampioen.

“Ik heb er veel zin in, het is mooi om weer terug te zijn”, aldus Vejinovic, die in het verleden al voor de club uit Alkmaar speelde. “Er zijn leuke mensen en ik heb een goed gesprek gehad met de club. Ik had het juiste gevoel bij AZ, dan is voor mij de keuze makkelijk. Hier zijn mensen die vertrouwen in mij hebben en mij een goed perspectief geven.”

Bij Feyenoord kwam de middenvelder afgelopen seizoen nauwelijks in actie. “Het gaat fantastisch met me, ik zit nu bij een mooie club waar ik mezelf wil gaan laten zien", zegt hij tegenover AZ TV. "Ik heb er zin in. Wat ik het afgelopen seizoen niet heb kunnen laten zien op het veld, wil ik nu weer laten zien.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties