''Tussenstap naar een topclub in Nederland is ideaal''

''Tussenstap naar een topclub in Nederland is ideaal''

Feyenoord gaat zich vandaag versterken met AZ-speler Ridgeciano Haps en sc Heerenveen-verdediger Jeremiah St. Just. Voor St. Just hadden de Rotterdammers te maken met de nodige concurrentie. Hij stond namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van het Duitse Hamburger SV, maar ziet meer brood in een overstap naar de Nederlandse landskampioen.

‘’HSV heeft zich in de winterstop opnieuw bij ons gemeld. Maar toen leek het ons niet een goede stap”, vertelt broer en zaakwaarnemer Joshua St. Juste in gesprek met de Leeuwarder Courant. St. Juste geeft er de voorkeur aan om een stap omhoog binnen de Eredivisie te zetten: “Het afgelopen half jaar heeft aangetoond dat hij nog veel moet leren. Een tussenstap naar een topclub in Nederland is daarom ideaal.”

St. Juste heeft het volgens zijn broer altijd naar zijn zin gehad in Friesland, al verwacht hij wel dat Heerenveen nu meewerkt aan een transfer aangezien de club nooit een transfersom heeft betaald voor de zelf opgeleide verdediger: “Dat is ook wel een beetje hun plicht richting de speler. Het zou mooi zijn als ze een paar miljoen voor hem zouden krijgen.”

Lees ook: 'Feyenoord betaalt ruim tien miljoen voor Haps en St. Juste'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties