Informatie kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

Informatie kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

Feyenoord informeert vandaag (maandag) alle seizoenkaarthouders persoonlijk per e-mail over de start van de kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Vitesse om de Johan Cruijff Schaal. Met de gegevens uit deze e-mail kunnen seizoenkaarthouders vanaf dinsdag 18 juli 9:00 uur tot en met woensdag 26 juli hun eigen plaats terugkopen voor dit duel, dat op zaterdag 5 augustus om 18:00 uur wordt gespeeld in De Kuip. Let op: tijdens deze periode zit er geen tijdsdruk op het terugkopen van een kaart

Seizoenkaarthouders W2, W3 en W4
Seizoenkaarthouders van vak W2, W3 en W4 kunnen helaas niet hun eigen plaats terugkopen. De KNVB is organisator van deze wedstrijd en Feyenoord is organiserend deelnemer. Dit betekent onder meer dat de club niet de volledige beschikking heeft over het stadion, wat voor sommige seizoenkaarthouders gevolgen heeft. De vakken W2 t/m W4 dient Feyenoord beschikbaar te stellen aan de KNVB en diens partners. Seizoenkaarthouders W2 t/m W4 kunnen dinsdag vanaf 9:00 uur een kaart kopen voor een andere plek in het stadion. Zij ontvangen hierover eveneens vandaag een e-mail met meer informatie.

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren
Op zaterdag 29 juli start de kaartverkoop voor leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes. Ook zij ontvangen voor die tijd een e-mail met alle benodigde informatie en gegevens voor het kopen van kaarten. Vanaf deze dag kunnen ook alle seizoenkaarthouders die voor meerdere supporters kaarten willen kopen vier kaarten extra aanschaffen, ongeacht of zij al een kaart hebben (terug)gekocht.

Vrije verkoop
De vrije verkoop voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal start op woensdag 2 augustus. Let op: dit is alleen het geval indien er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten beschikbaar zijn.

Johan Cruijff Foundation
De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal staat, door de samenwerking met de Johan Cruijff Foundation, jaarlijks in het teken van een actueel maatschappelijk thema. Deze editie is dat ‘brengt jeugd vooruit door beweging’, met speciale aandacht voor Cruyff Courts. Voor dit goede doel wordt op elke toegangskaart een euro extra in rekening gebracht, een bedrag dat volledig ten goede komt aan de Johan Cruijff Foundation.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties