Wehrmann en Touré 'gewoon' mee op trainingskamp

Wehrmann en Touré 'gewoon' mee op trainingskamp

Jordy Wehrmann (foto) en Cheick Touré ontbraken zondagmiddag op de Open Dag van Feyenoord. De twee talenten uit de jeugdopleiding van Feyenoord begonnen de voorbereiding op het nieuwe seizoen met het eerste elftal, maar werden op het jaarlijkse evenement niet voorgesteld aan het Legioen.

De 18-jarige Wehrmann en de pas 16-jarige Touré reizen dinsdag wel mee met het eerste elftal van de landskampioen naar het trainingskamp in Oostenrijk. Dit weet FR12.nl te melden. Het lijkt er dus op dat de twee jongelingen de voorbereiding mogen meedoen om te ‘proeven’ aan het eerste elftal.

Dylan Vente en Tyrell Malacia, teamgenoten van Wehrmann en Touré bij Feyenoord O19, waren wel van de partij tijdens de teampresentatie en lijken daardoor hoger in de pikorde te staan. Ook doelman Justin Bijlow was niet aanwezig tijdens de teampresentatie op de Open Dag. Zijn afwezigheid heeft mogelijk te maken met zijn deelname aan het EK met Oranje O19.

Door: Dimitri Koopman (@DimitriKoopman). Reageren? Dimitri@fr12.nl

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties