Gustafson: ''Ik wilde niet meer op de bank zitten''

Gustafson: ''Ik wilde niet meer op de bank zitten''

Simon Gustafson speelt komend seizoen op huurbasis bij Roda JC. De Zweedse middenvelder, die in de zomer van 2015 overkwam van BK Häcken, was bij Feyenoord op een zijspoor beland. Het geringe aantal verwachte speelminuten bij de landskampioen was voor Gustafson reden om zichzelf te laten verhuren.

"Ik wilde niet meer op de bank zitten bij Feyenoord. Dat is de reden", zegt de Zweed tegenover Fotbollskanalen. "Ik wil meer spelen. Wanneer je hebt besloten dat je wilt spelen en Feyenoord mee wil werken aan een transfer, is er interesse. Tegelijkertijd heb ik een contract en ben ik niet transfervrij. Er waren alternatieven, maar dit is het geworden en hier ben ik blij mee."

Gustafson heeft geen idee hoe zijn toekomst eruit gaat zien. "Ik heb nog een contract voor twee jaar, dus het ligt in de handen van Feyenoord. Ze geloven in me en daarom word ik verhuurd. Iedereen weet hoe het is. Ik heb gezegd dat ik speeltijd nodig heb en samen zijn we op zoek gegaan naar een oplossing."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties