Intensieve donderdagtraining op Varkenoord

Intensieve donderdagtraining op Varkenoord

De selectie van Feyenoord heeft donderdag de training hervat. Nadat de spelers woensdag genoten van een rustdag, zagen honderden supporters hoe de landskampioen op Varkenoord verder werkte aan de conditie.

Tijdens de training van ruim anderhalf uur moesten de Feyenoorders zich flink in het zweet werken. Na een uitgebreide warming-up deden de spelers enkele tempoloopjes, voordat ze met de bal aan de slag mochten.

Na enkele positiespellen werd de training afgesloten met korte partijtjes van zes tegen zes met keepers. Dat de spelers ondanks de pittige sessie weinig van hun scherpte hadden verloren, bleek wel uit de prachtige goals van onder meer Gustavo Hamer, Emil Hansson en Tonny Vilhena.

Tijdens de besloten training van vrijdag zal Feyenoord zich verder voorbereiden op de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding, aanstaande zaterdag uit tegen SDC Putten (14:30 uur). Aanstaande zondag wordt de selectie tijdens de Open Dag officieel gepresenteerd aan het legioen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties