'Lucas Woudenberg op lijstje van Sparta Rotterdam'

'Lucas Woudenberg op lijstje van Sparta Rotterdam'

Lucas Woudenberg blijkt een interessante optie voor Eredivisie clubs. Eerder werd bekend dat de vleugelverdediger in de belangstelling staat van PEC Zwolle en sc Heerenveen. Ook Sparta Rotterdam heeft de 23-jarige Woudenberg op het lijstje staan.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Met het vertrek van Terence Kongolo, Rick Karsdorp en Wessel Dammers wil Feyenoord voorlopig niet nog een verdediger laten gaan. Eerst moet de selectie versterkt worden met een nieuwe centrale verdediger en een linksback voordat er gepraat kan worden over een vertrek van Lucas Woudenberg.

De verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord. De afgelopen jaren werd hij verschillende keren verhuurd, aan Excelsior en NEC. Ondanks zijn goede periode bij de laatstgenoemde club wist hij afgelopen seizoen geen basiskracht binnen het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst te worden.

Lees meer over
Wessel Dammers Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties