'Feyenoord wijst aangeboden Nuytinck af'

'Feyenoord wijst aangeboden Nuytinck af'

Na het vertrek van Terence Kongolo naar AS Monaco, Rick Karsdorp naar AS Roma en Wessel Dammers naar Fortuna Sittard is Feyenoord druk op zoek naar nieuwe versterkingen. De zoektocht naar een nieuwe verdediger verloopt echter moeizaam. De Rotterdammers grepen afgelopen weekend naast Derrick Luckassen. Hij koos namelijk voor een overstap naar PSV.

De 27-jarige verdediger Bram Nuytinck komt niet naar De Kuip. De Nederlander is aangeboden bij Feyenoord, maar de Rotterdammers zien in de voormalig speler van NEC geen versterking. Dit meldt Frfans. Nuytinck staat nog voor één jaar onder contract bij de Belgische topclub Anderlecht en mag daar na vijf seizoenen vertrekken.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst gaf eerder aan te hopen op een nieuwe centrale verdediger, linksback en rechtsbuiten. Technisch directeur Martin van Geel heeft nog tot 1 september om de selectie te versterken, dan loopt de transfermarkt af.

Lees meer over
Wessel Dammers Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties