Feyenoord wil niet te lang wachten op Berghuis

Feyenoord wil niet te lang wachten op Berghuis

Steven Berghuis is nog altijd de voornaamste kandidaat om de voorhoede van Feyenoord te voorzien van een kwaliteitsinjectie. De aanvaller kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor de Rotterdamse club, maar keerde daarna terug naar Watford. In Engeland staat hij nog tot medio 2019 onder contract.

Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, hoopt dat Berghuis spoedig weer in het shirt van Feyenoord speelt. “Op een gegeven moment moeten we wel een keer door”, zegt de oefenmeester in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Als je tot het laatste moment wacht en je grijpt dan toch nog naast Berghuis, dan heb je als trainer een probleem.”

“Er komt straks wel een keer een kantelmoment waarbij Feyenoord gaat doorpakken naar andere opties”, vervolgt Van Bronckhorst. “Maar Berghuis wil nog altijd graag, Feyenoord wil eveneens graag. Alleen de medewerking van Watford is erg moeizaam.” De Engelse club nam Berghuis in 2015 voor zo'n 6,5 miljoen euro over van AZ.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties