Update | 'Feyenoord baalt van mislopen Luckassen'

Update | 'Feyenoord baalt van mislopen Luckassen'

Feyenoord is in de zoektocht naar een defensieve versterking uitgekomen in Alkmaar. De Rotterdamse club zou in onderhandeling zijn over een transfer van Derrick Luckassen. Althans, dit schrijft het doorgaans goed geïnformeerde KuipTalk. De verdediger zou echter nog de verschillende opties, waaronder ook PSV, naast elkaar leggen voor hij een besluit neemt.

Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, gaf zaterdag aan te hopen op enkele versterkingen. Zo wil hij zijn selectie versterken met enkele verdedigers en aanvaller Steven Berghuis. De landskampioen zag deze zomer onder andere verdediger Rick Karsdorp en Terence Kongolo vertrekken naar respectievelijk AS Roma en AS Monaco.

Update, 17.30 uur | 'Luckassen wijst Feyenoord af en kiest voor PSV'
Feyenoord lijkt de komst van Derrick Luckassen te kunnen vergeten. De verdediger heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar PSV. Althans, dit schrijft AZ Fanpage. De 22-jarige Luckassen zou na een gesprek met PSV-trainer Philip Cocu zijn keuze gemaakt hebben. Het huidige contract van de verdediger van AZ, die ook op het middenveld kan spelen, loopt door tot medio 2018.

Update, 19.15 uur | ‘Feyenoord en AZ hadden akkoord van zes miljoen euro’
Feyenoord had met AZ een akkoord bereikt over de transfer van Derrick Luckassen, maar de verdediger zag een overgang zelf niet zitten. De Rotterdamse club had, volgens het Eindhovens Dagblad, zo’n zes miljoen euro over voor Luckassen, die zelf ‘per se’ naar de nummer drie van het afgelopen seizoen wilde.

Update, 06:21 | Feyenoord baalt van mislopen Luckassen
Feyenoord heeft de strijd om Derrick Luckassen verloren. De Rotterdammers balen hiervan en incasseren volgens De Telegraaf een gevoelige tik. Luckassen had na een goed gesprek met Philip Cocu echter zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV.

Derrick Luckassen kon bij Feyenoord meer gaan verdienen en aankomend seizoen Champions League-voetbal spelen. Ook zou multifunctionele verdediger volgens de ochtendkrant meedelen in de transfersom. Luckassen tekent naar verwachting vijf jaar bij PSV.

Lees meer over
Steven Berghuis Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties