Van der Heijden: ''Die gunfactor is nu wel weg hoor''

Van der Heijden: ''Die gunfactor is nu wel weg hoor''

De eerste dag kregen de spelers van Giovanni van Bronckhorst direct te horen dat ze vorig seizoen moesten vergeten. De Rotterdammers werden landskampioen van Nederland, maar nu de voorbereiding is begonnen op het nieuwe seizoen is er geen ruimte meer om na te genieten.

''Die titel pakt niemand ons meer af, maar als je eenmaal aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint, is dat verleden tijd. We hadden vorig jaar de gunfactor, maar die is nu wel weg hoor,'' zegt Van der Heijden. ''Elke ploeg zal nu 120 procent geven om de landskampioen te verslaan. Ik ben er echter van overtuigd dat we het dit jaar weer kunnen flikken.''

Eric Botteghin beseft ook dat de focus op aankomend seizoen moet. ''Als we het komend seizoen slecht doen, krijgen we ladingen kritiek over ons heen. Dan heb je niets meer aan vorig seizoen. Maar we hebben natuurlijk wel de ervaring van een kampioensteam. We weten hoe mooi en leuk het is, dus moeten we onszelf pushen om weer tot zo’n prestatie te komen,'' aldus de verdediger in gesprek met Metronieuws.nl.

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties