Bilal: ''Dit wordt het seizoen van de waarheid voor mij''

Bilal: ''Dit wordt het seizoen van de waarheid voor mij''

Bilal Basacikoglu gaat zijn vierde seizoen als Feyenoorder in. De aanvaller kwam in de zomer van 2014 voor zo’n 3,5 miljoen euro over van sc Heerenveen, maar wist nog geen vaste basisplaats te veroveren in de Kuip. Komend seizoen moet het gebeuren, vindt de 22-jarige Basacikoglu.

“Het afgelopen seizoen heb ik veel wedstrijden gespeeld en ben ik een paar keer belangrijk geweest. In de tweede seizoenshelft speelde ik wat constanter, maar kreeg ik helaas een blessure. Dit wordt het seizoen van de waarheid", aldus de aanvaller tegenover de NOS. "Het moet nu toch wel gaan gebeuren. Zo voel ik dat zelf ook."

Tussen de jeugdspelers was hij ineens een routinier. "Er zijn natuurlijk een paar vaste waardes weggegaan, dat betekent dat er nieuwe moeten opstaan. Het is aan ons om dat zelf op te pakken. Ik denk dat we gewoon een fantastische groep hebben." Tegen Lisse maakte Basacikoglu het eerste doelpunt van de Rotterdammers in deze voorbereiding.

Lees meer over
Dirk Kuyt Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties