Diks over concurrentiestrijd: ''Fifty-fifty''

Diks over concurrentiestrijd: ''Fifty-fifty''

Kevin Diks heeft zijn eerste week als Feyenoorder achter de rug. De huurling gaat dit seizoen de concurrentie aan met Bart Nieuwkoop voor de rechtsbackpositie. Vandaag maakte hij zijn eerste minuten in het magische rood-witte shirt.

"Ik stond te trappelen na zo'n weekje trainen, als je dan weer een wedstrijd mag spelen. Dat is wel inkomen de eerste paar minuten, maar daar is de voorbereiding voor. Het is wel wennen aan de club en aan de speelstijl, maar die liggen mij wel. De club is perfect, je speelt om de prijzen, dat wil en ga ik ook doen bij Feyenoord", vertelt de versterking tegenover Fox Sports.

"Toen Feyenoord zich meldde wilde ik ook meteen", vervolgt hij. "De concurrentie schat ik in op fifty-fifty. Wie het beter doet speelt, dat heb ik al eerder, een aantal jaar meegemaakt. Ik hoop dat ik nu sterker ben geworden daardoor en hoop dat ik mag spelen. Mijn doel is dan ook zo veel mogelijk spelen, de concurrentiestrijd winnen. Dit is de eerste kans waar ik me kan bewijzen. Het niveau van training is hoger dan bij Vitesse, Feyenoord is natuurlijk de kampioen. Maar, iedereen begint op 0."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties