AZ weet niets van interesse Feyenoord in Haps

AZ weet niets van interesse Feyenoord in Haps

Ridgeciano Haps moet Terence Kongolo opvolgen bij Feyenoord. Althans, dat werd snel na het vertrek van de Feyenoord-verdediger naar AS Monaco gemeld. De Rotterdamse club ontving zo’n vijftien miljoen euro voor het jeugdproduct en zou, volgens de berichten, een flink deel daarvan moeten betalen voor de 24-jarige verdediger van AZ.

“Bij mij is er niets over bekend, dan zou je het aan Ridgeciano moeten vragen”, stelt Max Huiberts, technisch directeur van AZ, tegenover FOX Sports. “Ik heb het ook gelezen, maar het zijn niet de berichten die ik ventileer. Bij mij is er niets over bekend.”

“Ook de vraagprijs van tien miljoen euro heeft in de krant gestaan en dat heb ik gelezen”, vervolgt de td. “Er wordt een hoop geroepen en gezegd, maar ik noem sowieso nooit een prijs. De club die hem wil hebben, moet maar aangeven wat ze voor hem overhebben. Dan reageer ik daar op.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties