Kaartverkoop openingswedstrijd start zaterdag

Kaartverkoop openingswedstrijd start zaterdag

Feyenoord start zaterdag 8 juli aanstaande met de kaartverkoop voor de openingswedstrijd tegen Real Sociedad. Supporters kunnen die dag vanaf 9:00 uur kaarten kopen voor de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen, die op zaterdag 29 juli om 14:30 uur wordt gespeeld in De Kuip. Seizoenkaarthouders 2017-2018 hebben automatisch toegang tot dit duel en hoeven dus geen kaart te kopen.

Voor Feyenoord – Real Sociedad geldt vrije verkoop, wat betekent dat er per supporter maximaal vier kaarten gekocht kunnen worden. De verwachting is dat dit één van de weinige wedstrijden zal zijn waarbij vrije verkoop geldt. Afgelopen seizoen waren de thuiswedstrijden van de tweede seizoenshelft al uitverkocht nog voor de voorrangsperiode voor leden van Het Legioen was beëindigd.

Feyenoord – Real Sociedad is tevens een Kameraadjeswedstrijd, wat onder meer inhoudt dat er een aantal plaatsen in het stadion gereserveerd is voor leden van Juniorclub Kameraadjes. De club informeert hen vrijdag 14 juli persoonlijk via e-mail over de kaartverkoop, die voor hen op zaterdag 15 juli van start gaat. Kameraadjes kunnen twee kaarten per persoon kopen.

Alle informatie over de kaartverkoop vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie. Kaarten zijn vanaf zaterdag 8 juli 9:00 uur te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord – Vitesse (zaterdag 5 augustus, Johan Cruijff Schaal) en de thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft volgt zodra bekend via de officiële clubkanalen.

Wil jij voorrang op de kaartverkoop van deze wedstrijden en ben je nog geen lid van Het Legioen? Sluit je dan aan via www.hetlegioen.nl. Ben je tussen de 12 en 14 jaar? Word lid van Kameraadjes en krijg als onderdeel van het Junioren lidmaatschap ook voorrang op kaartverkoop via www.kameraadjes.nl.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties