Van Geel reageert: ''Die uitspraak heb ik nooit gedaan''

dinsdag 4 juli 2017 16:16 218.680 keer bekeken 592 reacties Pro Shots

Feyenoord zag deze transferperiode enkele sterkhouders uit het kampioenelftal vertrekken. Zo tekende Eljero Elia, Rick Karsdorp, Terence Kongolo een contract bij een andere club, waar Dirk Kuyt een punt achter zijn loopbaan zette. Martin van Geel, technisch directeur, zou, volgens het Algemeen Dagblad, hebben aangegeven geen sterkhouders meer te willen zien vertrekken uit de Kuip.

“Die uitspraak heb ik nooit gedaan”, reageert de td tegenover FeyenoordTV. “Het zal wel een uitspraak van een journalist zijn geweest die het zelf naar buiten heeft gebracht. In het verleden moesten we wel eens spelers verkopen om financieel gezond te worden, maar dat hoeft nu niet meer.”

“We proberen de kern van het team bij elkaar te houden. Als Nederlandse club ontkom je er echter niet aan dat spelers soms, na een aantal jaar basisspeler te zijn geweest en international te zijn geworden, een stap naar een grotere competitie willen maken. We hebben wel gezegd: tegen andere financiële voorwaarden. Daar zijn we behoorlijk in aan het slagen met Karsdorp en Kongolo. Dat is wat je voor ogen hebt.”

“Natuurlijk, het liefste wilde ik de spelers van het kampioensteam bij elkaar houden. Het is alleen een illusie dat dat kan in Nederland. Ik had graag met dezelfde spelers doorgegaan, met een enkele versterking. We moeten alleen wel realistisch zijn: soms gaat het zo.”

Gerelateerd nieuws
592 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 178 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1018 mensen actief, waarvan 323 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved