Diks blij: ''Dit is een droom die uitkomt''

dinsdag 4 juli 2017 14:25 184.965 keer bekeken 558 reacties Pro Shots

Kevin Diks rondde dinsdag zijn tijdelijke transfer naar Feyenoord af. De verdediger wordt één seizoen gehuurd van het Italiaanse Fiorentina. Het afgelopen half jaar kwam de 20-jarige Diks al op huurbasis uit voor Vitesse, waar hij slechts drie competitiewedstrijden miste.

“Het is voor mij perfect om Feyenoorder te zijn”, aldus Diks tegenover RTV Rijnmond. “Vroeger was ik al fan van de club. Ik ben een paar keer wezen kijken bij de Open Dag, een bekerfinale en Feyenoord - Ajax. Dit is een droom die uitkomt. Dit is echt mijn droomclub en de supporters zijn fantastisch.”

“Voor mij is het duidelijk: ik ga aan de rechterkant strijden met Bart Nieuwkoop om de positie van rechtsback. We zullen zien wie er gaat spelen. Ik denk dat we allebei voor de supporters en de club klaar moeten staan om een goed resultaat te halen. Ik ken Bart goed, we kunnen samen een hapje eten en bij elkaar over de vloer komen, dus het is niet zo dat we elkaar haten.”

De Rotterdamse club heeft geen optie tot koop bedongen in de deal. “Dat had van mij wel gemogen, maar er was iets met Fiorentina. Als Feyenoord mij uiteindelijk wil kopen zeg ik zeker geen ‘nee’. Zoals gezegd: Feyenoord is mijn droomclub. Ik hoop dat ik de supporters kan verrassen en hopelijk worden we dit jaar weer kampioen.”

Gerelateerd nieuws
558 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 122 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 2147 mensen actief, waarvan 622 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved