Kongolo: ''Ik was toe aan een nieuwe uitdaging''

Kongolo: ''Ik was toe aan een nieuwe uitdaging''

Terence Kongolo maakt de overstap van Feyenoord naar AS Monaco. De clubs hebben een akkoord weten te bereiken over een bedrag van vijftien miljoen euro. Kongolo heeft een contract voor vijf jaar getekend bij de Franse topclub en kan niet wachten om te starten bij zijn nieuwe werkgever.

"Ik ben blij dat ik nu speler van AS Monaco ben", zegt Kongolo op de website van AS Monaco. "Na wat ik heb meegemaakt met Feyenoord, was ik toe aan een nieuwe uitdaging bij een grote en ambitieuze club. Ik heb zin om de staf en mijn ploeggenoten te ontmoeten en wil op het veld m'n best doen om het team te helpen."

Vadim Vasilyev, directeur van AS Monaco, is dolbij met Kongolo. "Het is een speler die met Feyenoord een paar seizoenen op het hoogste niveau in Nederland heeft gespeeld, een club waarmee hij diverse prijzen heeft gewonnen en veel Europese wedstrijden mee heeft gespeeld. Wij geloven in zijn potentieel en zijn ervan overtuigd dat hij bij Monaco tot ontplooiing kan komen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties