''Dan kunnen spelers dus toch wel vertrekken''

''Dan kunnen spelers dus toch wel vertrekken''

Terence Kongolo maakte maandag te overstap van Feyenoord naar AS Monaco. Door de transfer verliest de Rotterdamse club opnieuw een belangrijke kracht in de verdediging, nadat eerder Rick Karsdorp naar AS Roma vertrok. Ridgeciano Haps, linksback van AZ, is één van de kandidaten die genoemd wordt om Kongolo op te volgen.

“Het is wel opmerkelijk dat er een paar dagen geleden werd gesteld dat er na het vertrek van Karsdorp geen hoofdrolspelers uit het kampioenselftal meer zou vertrekken”, zegt Dennis van Eersel, Feyenoord-volger van RTV Rijnmond. “Wanneer clubs diep in de buidel tasten, in dit geval niet eens zo heel diep, kunnen spelers dus toch wel vertrekken.”

“We weten dat Haps van AZ in beeld is bij Feyenoord", vervolgt de journalist van de lokale omroep. "AZ vroeg eerst teveel geld voor Feyenoord. Deze transfer biedt misschien weer wat meer mogelijkheden om een hoger bod te doen. Dit zou wel de voornaamste kandidaat zijn om Kongolo op te volgen in de Kuip als linksback.”

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties