Shirts kampioenswedstrijd geveild voor goede doel

Shirts kampioenswedstrijd geveild voor goede doel

Wie een uniek aandenken aan het onvergetelijke kampioensseizoen 2016-2017 wil bemachtigen, kan vanaf vandaag een bod uitbrengen op (één van) de gedragen wedstrijdshirts uit de kampioenswedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo.

De shirts van alle selectiespelers worden aangeboden via een veiling voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Deze Foundations beïnvloeden dagelijks levens van mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken en zijn daarbij afhankelijk van financiële steun.

Hoe werkt de online veiling?
Via feyenoord.nl/veiling kun je vanaf vandaag een bod uitbrengen op het kampioensshirt van jouw favoriete Feyenoorder. Als jij op vrijdag 7 juli aanstaande om 17:00 uur degene bent met het hoogste bod, ben jij de nieuwe eigenaar van dit collector’s item. Je mag vervolgens zelf kiezen of je de handtekening van de speler op de voor- of achterzijde van het shirt wilt hebben, waarna het shirt wordt ingelijst en naar jou wordt verzonden.

Naast de wedstrijdshirts van alle spelers kun je ook bieden op het eerste spandoek uit de reeks van doeken waarop de tekst van het refrein van het nummer ‘Feyenoord, we houden van die club’ te lezen is. Dit fraaie spandoek is beschikbaar gesteld door FSV De Feijenoorder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties