Feyenoorder Amrabat: ''Ik ga vol gas geven bij deze club''

Feyenoorder Amrabat: ''Ik ga vol gas geven bij deze club''

Sofyan Amrabat kijkt uit naar zijn periode als Feyenoorder. De middenvelder zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een vierjarig contract bij de Rotterdamse club, waar hij al lange tijd in verband mee werd gebracht.

“Ik ben voor niemand bang. Vilhena en El Ahmadi? Zijn geweldige spelers, maar ik ga knokken om me te laten zien. Het heeft even geduurd en dat hoort er allemaal bij. Ik ben blij dat FC Utrecht mij deze stap heeft gegund, ik ben Erik Ten Hag enorm dankbaar voor de kansen die hij mij heeft geboden.”

“Ik ga vol gas geven bij deze club. Ik heb de trainer gesproken, maar niemand krijgt garanties. Ik ga het zelf laten zien in de trainingen en bij de wedstrijden. Dit was de beste stap, de manier van spelen van Feyenoord past bij mij. Beter dan bij Ajax? Martin van Geel heeft voor mij gevochten, maar ik denk dat iedereen blij is.”

“Dit is een prachtige stap”, vervolgt hij tegenover het Algemeen Dagblad. “Toen ik hier met Utrecht met 2-0 verloor, speelde er al iets. Maar niet concreet, dat werd het daarna. Mijn broer Nordin adviseerde mij ook deze stap te zetten." Volgens het medium heeft FC Utrecht, naast de vier miljoen euro, ook een doorverkooppercentage en extra clausules bij goede prestaties opgenomen in de deal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties