UPDATE | Ajax ontkent interesse in Amrabat

UPDATE | Ajax ontkent interesse in Amrabat

Een akkoord tussen Feyenoord en FC Utrecht over Sofyan Amrabat leek ver weg, maar de transfer kwam vanmorgen in een stroomversnelling. Beide partijen hebben inmiddels een akkoord weten te bereiken over een transfersom van vier miljoen euro.

De reden dat FC Utrecht en Feyenoord snel tot een akkoord zijn gekomen is vanwege Ajax. De nummer twee van afgelopen seizoen wilde Sofyan Amrabat voor de neus van de Rotterdamse club wegkapen. Dit meldt Voetbal International. Uiteindelijk hebben FC Utrecht en Feyenoord elkaar gevonden en tekent hij snel een contract voor vier jaar bij de landskampioen.

Update 15:43 | Ajax ontkent te hebben overwogen Abdelhak Nouri te betrekken in een deal voor Sofyan Amrabat en de middenvelder weg te kapen voor de neus van Feyenoord. Vrijdag meldde het Algemeen Dagblad dat de Amsterdammers bereid waren om Nouri naar de Domstad te laten gaan, al was het onduidelijk of hij verhuurd of verkocht zou worden. Uiteindelijk ging Feyenoord aan de haal met Amrabat.

Volgens De Telegraaf lacht Ajax om de berichtgeving, die wordt bestempeld als 'onderhandelingstactiek' van Utrecht. Amrabat was weliswaar interessant, maar nooit een serieuze optie voor Ajax. De verliezend Europa League-finalist en nummer twee van Nederland beschikt naar eigen inzicht over voldoende middenvelders. "Een vertrek van Nouri was wat ons betreft beslist niet aan orde", benadrukt de club in een officiële reactie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties