UPDATE | 'FC Utrecht akkoord met vier miljoen euro'

UPDATE | 'FC Utrecht akkoord met vier miljoen euro'

Een snel akkoord tussen FC Utrecht en Feyenoord lijkt heel klein. Het tweede afgewezen bod van de Rotterdammers op Sofyan Amrabat bedroeg volgens het Algemeen Dagblad een kleine drie miljoen euro en dit werd direct afgewezen.

FC Utrecht verlangt echter meer dan vijf miljoen voor de 20-jarige middenvelder. Volgens de krant zal Feyenoord niet snel doorschakelen op een alternatief, omdat Giovanni van Bronckhorst zijn zinnen echt gezet heeft op de middenvelder van FC Utrecht.

Update 09:29 | Een opvallende wending in onderhandelingen tussen Feyenoord en FC Utrecht. Eerder leek een akkoord ver weg, maar op dit moment wordt de middenvelder medisch gekeurd bij de landskampioen. Dit meldt Voetbal International. Amrabat gaat een vierjarig contract ondertekenen in De Kuip en komt over voor vier miljoen euro. (Lees meer)

Update 09:54 | De reden achter de opvallende wending in de onderhandelingen is nu ook duidelijk geworden. Ajax mengde zich vandaag in de strijd om Amrabat. (Lees meer)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties