#Feyenoordisoveral: plaats je vakantiefoto op de wereldkaart!

#Feyenoordisoveral: plaats je vakantiefoto op de wereldkaart!

De spelers van Feyenoord genieten van hun laatste vakantiedagen voordat de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint. Voor veel Feyenoord-supporters moet de vakantie nog beginnen. En natuurlijk mag een shirt, sjaaltje, vlag of handdoek van de landskampioen niet ontbreken in de koffer van veel supporters.

Ieder jaar ontvangen wij honderden vakantiefoto’s van Feyenoord-supporters. De grote hoeveelheid foto’s was reden om begin 2017 de ‘Feyenoord is overal’-wereldkaart te ontwikkelen. Hier kunnen supporters hun Feyenoord-foto op de wereldkaart plaatsen en zo de hele wereld vullen met Feyenoord.

De afgelopen maanden werden er al veel foto’s geüpload. Van een FR12-sticker op de boot richting Dover en een Feyenoord-sjaal op een balkon in Mallorca tot supporters in een Feyenoord-shirt op de grens van Noord-Korea (foto boven) en een Feyenoord-logo geschreven in de sneeuw in het meest oostelijke deel van Rusland.

Ook deze zomer hopen we weer een grote hoeveelheid vakantiefoto’s te ontvangen om zo de wereldkaart nog meer te vullen. De mogelijkheden zijn letterlijk en figuurlijk grenzeloos, want onthoud: Feyenoord is overal.

Klik hier om te ‘Feyenoord is overal’-wereldkaart te bekijken en/of een foto in te sturen.

[dump=5 count=20]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties