'Gio' over transfergeruchten: ''Martin weet wat ik wil''

'Gio' over transfergeruchten: ''Martin weet wat ik wil''

Feyenoord nam woensdag afscheid van Rick Karsdorp. De verdediger, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, maakte voor een bedrag dat kan oplopen tot bijna twintig miljoen euro de overstap naar AS Roma. Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, is blij voor de 22-jarige Karsdorp.

“Het is natuurlijk de meest ideale overgang die je je kan voorstellen”, zegt Gio tegenover FOX Sports. “Een talent dat doorstroomt vanuit de jeugdopleiding, het eerste elftal aankan, zich ontwikkelt en voor een mooi bedrag naar het buitenland gaat. Dat wil je als club hebben. Alleen het ene talent is het andere talent niet. Ik ben blij hoe het met Rick gelopen is.”

Kevin Diks wordt genoemd als een mogelijke vervanger van de vertrokken Karsdorp. “Ik weet niet of Diks zijn vervanger wordt”, reageert de trainer. “Dat is mogelijk, we zijn druk bezig met kijken welke speler we gaan binnenhalen. Martin (van Geel, red.) is daar hard mee bezig. Hij weet wat ik wil en hij werkt hard om dat te bewerkstelligen.”

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties