Feyenoord moet lang wachten voor Berghuis

Feyenoord moet lang wachten voor Berghuis

Feyenoord is de afgelopen weken zeer actief op de transfermarkt. De Rotterdammers staan op het punt om Rick Karsdorp te verkopen aan AS Roma. Deze week werd Jean-Paul Boëtius al gepresenteerd als nieuwe aanwinst en ook Kevin Diks zal zich snel Feyenoorder mogen noemen.

Volgens Voetbal International blijven er dan nog drie targets over: Robin van Persie, Steven Berghuis en Sofyan Amrabat. Het voetbalblad schrijft dat de interesse voor Van Persie serieus is, al is er één groot probleem. ''Van Persie wil gaan, maar wel met een deel van zijn jaarsalaris van rond de zes miljoen netto. Fenerbahçe schijnt bereid te zijn hem te laten vertrekken, echter zonder een euro mee te geven.''

In De Kuip hopen ze ook Berghuis weer te mogen verwelkomen. ''Maar de Engelsen (Watford, red.) vragen vooralsnog te veel geld voor de buitenspeler die ze overbodig achten'', aldus VI. ''Kort voor het begin van de competitie zal Watford afwillen van spelers op wie het toch geen beroep kan doen. Voor Berghuis en Feyenoord is daarmee het lange wachten begonnen.''

De komst van Sofyan Amrabat is voorlopig nog een onderhandelingsspel. FC Utrecht, dat Haller al voor vele miljoenen verkocht, vraagt 5 miljoen euro. Feyenoord's biedingen kwamen tot dusver niet verder dan 2,5 miljoen euro. Een scenario is dat beide clubs elkaar treffen rond de 4 miljoen euro, maar dan moet Van Geel de middenvelder dat wel waard vinden.

Lees meer over
Steven Berghuis Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties