Bijlow: ''Dit jaar blijf ik nog bij Feyenoord''

Bijlow: ''Dit jaar blijf ik nog bij Feyenoord''

Sinds Justin Bijlow bij de selectie van Feyenoord zit won de club de KNVB Beker en werd hij kampioen van Nederland. Vooral van afgelopen seizoen heeft de talentvolle doelman genoten. ''Het is een prachtig seizoen geweest. Ik heb dan niet gespeeld, maar dat ik overal bij mocht zijn: de Europa League, het kampioenschap. Dat is een jongensdroom die uitkomt.''

De 19-jarige Bijlow is altijd al een fanatieke Feyenoorder geweest. "Dat zeggen ze, ja. Ik ben heel mijn leven al supporter, zat altijd in het stadion. En dat ik nu alles mee mag maken dat is heel mooi. De Coolsingel is prachtig. Als je al die mensen mag zien, dat is alleen maar mooi. Rotterdam heeft hier heel lang op gewacht en dat het eindelijk uit mag komen, dat was genieten."

Kenneth Vermeer en Brad Jones gaan uitmaken wie komend seizoen eerste doelman gaat worden van Feyenoord. Een verhuur is voor Bijlow geen optie. "Op dit moment niet nee,'' zegt Bijlow in gesprek met ELFvoetbal.nl. ''Dit jaar blijf ik nog bij Feyenoord en in de toekomst gaan we kijken. Ik ben heel blij dat ik mijn contract in oktober heb mogen verlengen. Daar spreekt veel vertrouwen uit."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties