Van Persie: ''Nog zat werk te doen bij Fenerbahce''

Van Persie: ''Nog zat werk te doen bij Fenerbahce''

Robin van Persie heeft zich uitgesproken over zijn toekomst. De aanvaller wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord, maar daar lijkt weinig van te kloppen. Van Persie spreekt uit dat hij kampioen wil worden met zijn huidige werkgever: Fenerbahçe.

"Mijn contract bij Fenerbahçe loopt nog één jaar door, dus dat betekent dat ik in Istanbul blijf. Ik heb ook nog zat werk te doen bij Fenerbahçe", zegt hij in gesprek met Sporx. De club heeft een nieuwe trainer en ik hoor zeer positieve verhalen over hem. Met hem gaan we na de zomer vechten om het kampioenschap: ik ben Fenerbahçe dankbaar en zal alles geven.’’

Robin van Persie, die binnenkort 34-jaar wordt, geniet momenteel met zijn familie van zijn vakantie. ‘’Ik ben momenteel bezig met individueel werk en ik ben klaar voor het nieuwe seizoen. We zullen meer moeten brengen om een goede start te maken als team,’’ sluit de oud-Feyenoorder af. Eerder werd gesproken over een persoonlijk akkoord tussen Van Persie en Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties