'Bod op Amrabat geweigerd; Karsdorp in spanning'

'Bod op Amrabat geweigerd; Karsdorp in spanning'

Het zijn spannende dagen voor Rick Karsdorp en Sofyan Amrabat. De clubs van beide spelers zijn druk in onderhandeling over een transfer. AS Roma heeft echter nog geen akkoord weten te bereiken en FC Utrecht heeft ook het bod van 2,5 miljoen euro op Amrabat geweigerd.

De directie AS Roma vloog gisteren naar Nederland om te onderhandelen over Rick Karsdorp. De Spaanse technisch directeur Monchi van AS Roma en algemeen directeur Mauro Baldissoni konden de deal nog niet afronden.

Volgens De Telegraaf boden de Italianen simpelweg te weinig. AS Roma had de hoop dat Feyenoord het geld nodig zou hebben voor nieuwe investeringen en daarom snel akkoord zou gaan met een bedrag van vijftien miljoen euro.

Technisch directeur Martin van Geel is echter van mening dat Rick Karsdorp, die nog een contract heeft tot 2021, miljoenen meer waard is. AS Roma is niet afgehaakt en komt later in de week terug met een nieuw voorstel.

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Feyenoord ook nog geen akkoord heeft met FC Utrecht over Sofyan Amrabat. De Rotterdammers hebben een bedrag van 2,5 miljoen euro geboden. Dit is geweigerd door de eigenaar van FC Utrecht Frans van Seumeren.

[poll=336]

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties