Twijfels over Diks: ''Hij is mislukt bij Fiorentina''

Twijfels over Diks: ''Hij is mislukt bij Fiorentina''

Rick Karsdorp staat op het punt om Feyenoord te verlaten. De verdediger tekent snel een contract bij AS Roma. De Rotterdammers zijn al druk op zoek naar een extra rechtsback om de selectie te versterken. Zaterdag heeft technisch directeur Martin van Geel zich gemeld bij Fiorentina voor Kevin Diks.

''Ze moeten ook op zoek naar een nieuwe rechtsback. Niet dat er geen vertrouwen is in Nieuwkoop, maar je hebt sowieso een back-up nodig, buiten het feit dat Feyenoord in Nieuwkoop meer een middenvelder ziet,'' zegt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop in gesprek met RTV Rijnmond. ''Daarom heeft Feyenoord zich gemeld bij Fiorentina voor Kevin Diks.''

De journalist heeft zijn twijfels of de 20-jarige Diks het niveau van de landskampioen wel aankan. ''Hij is mislukt bij Fiorentina en toen hij werd verhuurd aan Vitesse, maar daar stond hij er ook niet altijd in. In de bekerfinale speelde bijvoorbeeld Kelvin Leerdam op zijn plek. Dus daar heb je dan ook je vraagtekens bij of hij kan aanhaken bij het Feyenoord-niveau."

Maandag wordt Jean-Paul Boëtius gepresenteerd in De Kuip als nieuwe aanwinst van Feyenoord. Bischop heeft wel veel vertrouwen in de oud-Feyenoorder. ''Het afgelopen jaar hebben we wel gezien dat hij bij Genk opfleurde, dus als Van Bronckhorst hem kan raken dan denk ik dat het best wel eens een goede keuze kan zijn,'' sluit de journalist af.

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties