'Vrijdag belangrijke vergadering Raad van Commissarissen'

'Vrijdag belangrijke vergadering Raad van Commissarissen'

De Raad van Commissarissen van Feyenoord komt morgen bijeen om te praten over de toekomst van de Rotterdamse club. Dit schrijft het Algemeen Dagblad. Met het oog op de aanstaande transfers is er veel te bespreken. Rick Karsdorp staat op het punt om de overstap te maken naar AS Roma. Daarnaast hoopt technisch directeur Martin van Geel de ploeg snel te versterken met Sofyan Amrabat en Jean-Paul Boëtius.

Ook een groot punt op de agenda is de mogelijke terugkeer van Robin van Persie. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en technisch directeur Martin van Geel hopen Van Persie zo snel mogelijk aan te trekken, maar de RvC heeft haar twijfels of de 33-jarige spits fit genoeg is.

Ander belangrijk punt op de agenda is de opvolger van Eric Gudde. Invloedrijke stromingen binnen de club hopen Dirk Kuyt aan te stellen als de nieuwe algemeen directeur van de club. De vrienden van Feyenoord vrezen, volgens Voetbal International, dat voorzitter Gerard Hoetmer iemand uit zijn eigen kring wil aanstellen om zo nog meer macht naar zich toe te trekken.

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties