'Van Geel wil Van Persie; RvC heeft twijfels'

'Van Geel wil Van Persie; RvC heeft twijfels'

Robin van Persie wordt al maanden in verband gebracht met een terugkeer naar zijn oude liefde Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel heeft volgens Voetbal International intern de wens uitgesproken om de topscorer aller tijden van Oranje terug te halen naar De Kuip.

Niet iedereen binnen Feyenoord was direct enthousiast over het mogelijk aantrekken van Van Persie. Er zijn twijfels of hij nog wel fit genoeg is om met de Rotterdamse club meerdere wedstrijden per week te spelen. Afgelopen seizoen kwam Van Persie, die in augustus 34 jaar wordt, tot slechts zes volledige wedstrijden bij Fenerbahce.

Van Persie verdient nu een jaarsalaris van rond de vijf miljoen euro bij de Turkse club. Mocht het tot een transfer komen moet de aanvaller flink inleveren, maar gaat hij wel tot de best betaalde spelers behoren van Feyenoord. De club moet beslissen of zij dat overhebben voor een voetballer zonder restwaarde en of hij in staat is om hetzelfde te brengen als Dirk Kuyt.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties