Feyenoord-supporter wil 1908 euro ophalen voor KiKa

Feyenoord-supporter wil 1908 euro ophalen voor KiKa

Feyenoord en Rotterdam staan er om bekend dat ze vooraan lopen in de strijd tegen kanker. De clubarts van Feyenoord, Casper van Eijck, en zijn strijd tegen alvleesklierkanker is een van de bekendste voorbeelden daarvan, maar bijvoorbeeld ook een benefietwedstrijd die op 5 januari 2014 tegen Excelsior werd gespeeld om geld op te halen voor de Daniel den Hoed Stichting.

Vele Feyenoord-supporters nemen een voorbeeld aan de inspanningen van Feyenoord en Rotterdam. Zo ook FR12-lid, en seizoenkaarthouder op vak Z4, Patrick Klomp, die op deze website bekend staat onder de gebruikersnaam Klompus88. De 29-jarige supporter loopt de 10 kilometer Run for Kika op zondag 25 juni in Rotterdam, om zo geld op te halen voor de strijd tegen kanker bij kinderen.

De reden voor zijn deelname is simpel: "Kinderen horen buiten te spelen en plezier te maken, niet in het ziekenhuis te liggen”, zegt hij. "Alle kleine beetjes helpen natuurlijk, maar ik hoop het symbolische bedrag van 1908 euro op te halen", refererend aan het oprichtingsjaar van de Rotterdamse club.

Je kunt hem via https://www.runforkika.nl/patrick-klomp steunen door geld te doneren. Uiteraard is ook elke andere manier van doneren in de strijd tegen kinderkanker net zo gewenst.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties