'Niet Dirk Kuyt, maar Jordy Clasie duurste Feyenoorder ooit'

'Niet Dirk Kuyt, maar Jordy Clasie duurste Feyenoorder ooit'

Terwijl Feyenoord druk bezig is op de transfermarkt komen de berichten binnen van eerdere uitgaande transfers. Zo is duidelijk geworden dat niet Dirk Kuyt, maar Jordy Clasie de duurste speler in de geschiedenis van Feyenoord is.

In de zomer van 2015 vertrok toenmalig aanvoerder Jordy Clasie voor een miljoenenbedrag naar Southampton. Door diverse media werd toen aangegeven dat Southampton een bedrag van 12 miljoen betaalde aan Feyenoord voor de komst van de voormalig Feyenoorder. Door verschillende bonussen zou dit bedrag nog kunnen oplopen naar 15 miljoen euro. De afgelopen twee jaar zijn deze targets gehaald waardoor Feyenoord het volledige bedrag heeft gekregen voor de verkoop van Clasie, meldt de Telegraaf.

Eerder werd dus gedacht dat de gestopte Dirk Kuyt voor een bedrag van 18 miljoen naar Liverpool vertrok in 2006. Dat is volgens de krant niet op waarheid berust. Wat het exacte bedrag is wat Liverpool destijds betaalde aan Feyenoord blijft dus vooralsnog gissen.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties