Cor Pot mist creativiteit in het scoutingsbeleid van Feyenoord

Cor Pot mist creativiteit in het scoutingsbeleid van Feyenoord

De afgelopen dagen worden er veel oude bekenden of spelers uit de Eredivisie in verband gebracht met Feyenoord. Cor Pot, afgelopen seizoen assistenttrainer van Fenerbahce, hekelt het gebrek aan creativitiet in de scouting. "Je hoort alleen maar dezelfde namen," zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Jean-Paul Boëtius is een van de namen die de Rotterdamse club moet gaan versterken. "Hij was een talentvolle jongen, maar dat kon hij bij FC Basel niet waarmaken. Vervolgens werd hij aan Genk verhuurd en nu hoor je zijn naam bij Feyenoord.''

Geert den Ouden staat positiever tegenover het eventueel terughalen van Jean-Paul Boëtius. "In het 4-3-3 systeem dat Feyenoord speelt, heb je behoefte aan een speler die goede voorzetten kan afleveren. Vergeleken met Elia is Boëtius daar beter in."

Cor Pot ziet het wel zitten in Van Persie. "Ik heb zulke mooie dingen van hem gezien op de trainingen en ook in de belangrijke wedstrijden stond Van Persie er. Als hij fit is, is hij nog steeds geweldig. Maar ook buiten het veld kan hij een toegevoegde waarde zijn voor de jonge jongens.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties