'Amrabat, Larsson en Haps voorlopig te duur voor Feyenoord'

'Amrabat, Larsson en Haps voorlopig te duur voor Feyenoord'

Feyenoord wil haar selectie graag versterken op drie á vier posities. De Rotterdammers nemen volgend seizoen deel aan de Champions League en willen daarom de ploeg van Giovanni van Bronckhorst voorzien van enkele kwaliteitsinjecties.

Technisch directeur Martin van Geel wacht echter een lastige tranferzomer. De Rotterdamse club weigert om bedragen uit te geven rond de zes miljoen euro. Ridgeciano Haps (AZ), Sam Larsson (SC Heerenveen) en Sofyan Amrabat (FC Utrecht) zijn uitgebreid bekeken door de scouts en de leiding van Feyenoord.

De Eredivisie clubs verlangen echter miljoenen voor hun sterkhouders. Larsson en Amrabat moeten volgens De Telegraaf vijf miljoen euro kosten. Haps heeft zelfs een prijskaartje van tien miljoen euro. Feyenoord heeft, ondanks de Champions League miljoenen, geen budget om grote aankopen te doen.

Jean-Paul Boëtius is wel haalbaar voor Feyenoord. De ochtendkrant meldt dat de gesprekken vandaag zijn gestart tussen FC Basel en de landskampioen. De linksbuiten is bij zijn Zwitserse club overbodig en daardoor weer betaalbaar voor de Rotterdamse club.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties