Clubwatchers over Van Persie: 'Kan het me nog niet voorstellen''

Clubwatchers over Van Persie: 'Kan het me nog niet voorstellen''

Robin van Persie is dichtbij een overgang naar Feyenoord. Althans, dat berichtte FR-Fans vrijdagavond. De aanvaller van Fenerbahce zou bijna een akkoord met de Rotterdamse club bereikt hebben over een transfer. De Feyenoord-watchers zien een transfer nog niet naderen.

“Ik heb het nog niet bevestigd kunnen krijgen. Dus zie het tot dusver inderdaad als een gerucht”, schrijft RTV Rijnmond-journalist Dennis van Eersel op Twitter. “Ik kan het me nog niet voorstellen”, reageert Martijn Krabbendam, een van de Feyenoord-volgers van Voetbal International, op hetzelfde medium. “Maar vooralsnog hè.”

Ook Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is nog niet overtuigd van de komst van de oud-international van het Nederlands elftal. “Fenerbahce en Feyenoord moeten rond zijn, dan is het een transfer. Hij heeft nog een contract en verdient heel veel geld, we zullen zien. Jean-Paul Boetius en Sofyan Amrabat zijn nu de targets", aldus de journalist.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties