Eerste profcontract voor keeper Ramon ten Hove

dinsdag 13 juni 2017 14:57 150.450 keer bekeken 140 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Keeper Ramon ten Hove heeft dinsdagmiddag in De Kuip zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 19-jarige doelman zette in de Boardroom in bijzijn van familie en vrienden zijn handtekening onder een verbintenis voor twee seizoenen.

Ten Hove zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluiten bij de eerste selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst. De keeper trainde afgelopen voetbaljaar al meerdere keren mee met Feyenoord 1 en behoorde ook tot de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

‘Ramon is niet alleen een groot talent, maar ook een goede persoonlijkheid,’ zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Hij wordt elk jaar beter als keeper, omdat hij ontzettend gefocust is. Komend seizoen kan hij als onderdeel van de eerste selectie ontzettend veel leren van keeperstrainer Khalid Benlahsen en van de andere drie keepers Brad Jones, Kenneth Vermeer en Justin Bijlow.’

Ten Hove maakte in 2011 de overstap van de jeugdopleiding van Excelsior naar Feyenoord Academy. Eerder kwam hij uit voor vv Hekelingen.

Gerelateerd nieuws
140 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 62 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1465 mensen actief, waarvan 363 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved