Hahn: ''Mijn beste jaren moeten nog komen''

Hahn: ''Mijn beste jaren moeten nog komen''

Voor Warner Hahn kan het seizoen niet snel genoeg beginnen. De nieuwe doelman van sc Heerenveen werd vanmiddag gepresenteerd en staat te popelen om zijn kunsten aan de Friese fans te vertonen. Na twee verhuurperiodes en een kruisbandblessure wil de Rotterdammer in het Abe Lenstra stadion uitgroeien tot de onbetwiste nummer één.

Warner Hahn, hij wordt donderdag 25 jaar, zette vanmiddag zijn krabbel onder een driejarige verbintenis. De contractbesprekingen verliepen volgens de 1.90 lange goalie vlot. ''Ik wilde hier graag voetballen en de club wilde mij graag hebben. Eén en één was twee. Heerenveen is een mooie club en past bij mijn ambities. Ze draaien meestal mee in de subtop met soms een uitschieter, wie weet gebeurt dat dit jaar weer.''

De doelman is blij met de kans die sc Heerenveen hem biedt. ''Ik heb bij PEC en Excelsior een fantastische tijd gehad, maar het is fijner om bij een club onder contract te staan en de mensen en de supporters goed leert kennen. Daarom telt nu alleen Heerenveen. Een paar jaar geleden had ik misschien geroepen dat Heerenveen een tussenstap was, maar ben nu totaal niet bezig met een volgende stap. Ik moet hier mijn strepen nog verdienen en wil bewijzen dat ik op eredivisieniveau langere tijd een vaste waarde kan zijn.''

De voetbalfilosofie van sc Heerenveen en trainer Jurgen Streppel past bij hem, vindt Warner Hahn. ''Ik ben een aanvallende keeper, keep ver uit de goal en wil meevoetballen. Ik ben ook een leider achterin, praat ontzettend veel en probeer het neer te zetten. Ik ben nog jong, maar heb al veel meegemaakt. De mensen mogen het nodige verwachten en ik hoop die verwachtingen waar te maken. Mijn beste jaren moeten nog komen,'' zegt hij op de clubwebsite van sc Heerenveen.

Lees meer over
Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties