UPDATE | 'Medische keuring scheidt Hahn van transfer'

UPDATE | 'Medische keuring scheidt Hahn van transfer'

Warner Hahn wordt de nieuwe doelman van sc Heerenveen. Dit schrijft FeanOnline. De doelman van Feyenoord tekent, volgens de fansite, begin volgende week een driejarig contract bij de club uit Friesland. Wanneer de transfer daadwerkelijk doorgaat, wordt de 24-jarige Hahn de opvolger van oud-Feyenoorder Erwin Mulder, die eerder besloot zijn aflopende contract niet te verlengen.

Het huidige contract van Hahn bij Feyenoord loopt door tot medio 2019, waardoor sc Heerenveen wel een transfersom voor de doelman moet betalen. De Rotterdammer maakte in de zomer van 2014 de overstap van FC Dordrecht naar Feyenoord. Nooit speelde hij één officiele wedstrijd voor de kampioen van Nederland, maar werd de afgelopen jaren verhuurd aan PEC Zwolle en Excelsior.

Update 11-06 11:50: Warner Hahn vertrekt zo goed als zeker naar sc Heerenveen. Alleen een medische keuring staat een transfer nog in de weg. Dit meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers ontvangen een transfersom voor de 24-jarige doelman. Hoeveel Feyenoord ontvangt is nog niet bekend.

Lees meer over
Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties