Oefenduel Feyenoord afgelast door 'massale toestroom fans'

Oefenduel Feyenoord afgelast door 'massale toestroom fans'

Het oefenduel tussen VV Dongen en Feyenoord gaat niet door. Dit schrijft de club uit Brabant op zijn website. De wedstrijd stond aanvankelijk gepland op zaterdag 8 juli, maar de amateurclub heeft in overleg met de politie en gemeente besloten het duel toch af te blazen.

“Er wordt een massale toeloop van voetbalfans verwacht”, schrijft de club. “Dat vraagt om een goede organisatie en tijdelijke aanpassingen van de accommodatie. Daarbij is de voorbereiding kort. Pas recent werd duidelijk dat Feyenoord nog een tegenstander zoekt voor het spelen van een oefenduel op 8 juli.”

“Die dag zorgt voor extra complicaties op het gebied van openbare orde en veiligheid. Het is dan kermis in het centrum van Dongen, de lokale horecazaken worden druk bezocht en er is al extra inzet van politie nodig bij voetbalduels in de regio van NAC (Madese Boys) en PSV (RKC Waalwijk).”

Let op: de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen SDC Putten, die gepland staat op zaterdag 15 juli, gaat wél door.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties