FSV De Feijenoorder presenteert Luxe Kampioensspecial

FSV De Feijenoorder presenteert Luxe Kampioensspecial

Vol trots presenteert FSV De Feijenooorder de cover van de Luxe Kampioensspecial. Op de voorkant ziet u trainer Giovanni van Bronckhorst die de schaal aan de supporters toont. In de special staan bijzondere supportersverhalen, interviews, belevenissen van leden, spelers, bestuurders en nog veel veel meer. 200 pagina’s vol met Kampioensverhalen meegemaakt in dit schitterende seizoen!

Naast de gebruikelijke spelersinterviews dit keer ook een item over de sfeeracties van FSV De Feijenoorder, een fotocollage van het megadoek op Hofplein 19, verhalen van (buitenlandse) supporters rond de kampioensduels met Excelsior en Heracles en tot slot komen bekende supporters, oud-Feyenoorders en journalisten aan het woord en geven hun visie op de titel.

Naast de eerder genoemde items vinden we in de Kampioensspecial: een exclusief voor Hand in Hand gehouden interview met Giovanni van Bronckhorst, een tekst- en fotoverslag van onze reporters vanuit het stadhuis tijdens de huldiging, een rapport van de spelers, overzichten van de prestaties van de club, beleving van de supporters en werkzaamheden van De Feijenoorder gedurende het hele seizoen.

De leden van FSV De Feijenoorder (inclusief de Hand in Hand) ontvangen het blad automatisch op 16/17 juni. Wilt u de Kampioensspecial ook ontvangen maar bent u nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder door hier te klikken. U ontvangt dan ook de reguliere uitgave van Hand in Hand vanaf nu tien keer per seizoen. Word lid, ontvang de Kampioensspecial en je bent lid t/m het seizoen 2017/2018. De Kampioensspecial is ook in de losse verkoop verkrijgbaar (€4,99) bij diverse boekhandels en supermarkten.

De Kampioensspecial komt uit in een speciale uitgave. De rug van de special is gelijmd (gelumbeckt) en in plaats van de normale 85 pagina’s nu ruim 200 pagina’s dik. Een collectors item voor de Feyenoord supporter!

FSV De Feijenoorder presenteert Luxe Kampioensspecial
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties