Kuyt: ''Anderen nog blijer met mijn goals''

Kuyt: ''Anderen nog blijer met mijn goals''

Dirk Kuyt heeft het voorlopig nog druk zo aan het einde van het seizoen. De oud-voetballer organiseerde afgelopen week een 'Kampioenendag' met zijn Foundation voor 600 sporters met een beperking. De aanvaller beseft dan ook nog niet dat hij gestopt is met profvoetbal.

''Dat komt ook door de festiviteiten van de afgelopen tijd en de mensen iedere dag op me af stappen om hun vreugde te tonen. Ik denk dat dat pas komt als ik terug ben van vakantie. Tot dusverre is mijn dagbesteding niet anders. Wat ik nu doe, heb ik altijd gedaan aan het einde van een seizoen'', aldus Kuyt tegenover Metro.

''Ik dacht dat ik blij was met die goals, maar de afgelopen dagen ben ik erachter gekomen dat anderen er nog blijer mee zijn dan ik'', vervolgt hij. ''Na de zomer meld ik me bij Martin van Geel. Ik ga een jaartje met hem meelopen, veel leren en kijken wat bij me past. Misschien komen we erachter dat die functie mij niet ligt, maar ik blijf hoe dan ook betrokken bij Feyenoord, want dat is mijn club.''

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties