Van Persie over transfergeruchten: ''We gaan het zien''

Van Persie over transfergeruchten: ''We gaan het zien''

Robin van Persie wordt de laatste maanden veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. De aanvaller, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, zou moeten vertrekken bij club Fenerbahce, waardoor een daadwerkelijke terugkeer dichterbij dan ooit lijkt.

“Ik weet niet waar mijn toekomst ligt, we moeten het de aankomende weken gaan bekijken", aldus Van Persie in gesprek met de Telegraaf. "Ik heb nog een contract en vanuit die basis gaan we kijken. Hoe het er nu uitziet, meld ik me volgende maand bij Fenerbahce. Tenzij er wat anders gebeurt. Je weet het nooit in de voetballerij, dingen kunnen snel veranderen.”

“We gaan het zien, mijn toekomst ligt nog open”, vervolgt de Rotterdammer, die dit seizoen negen competitietreffers in Turkije wist te maken. “Ik wil altijd graag de hele situatie in kaart hebben. De mogelijkheden, het land en ook wat mijn familie wil speelt ook een grote rol. Al die dingen gaan we rustig op een rijtje zetten. Dan kijken we welke keuze we gaan maken.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties