Gouka verwacht binnen drie weken actie op transfermarkt

Gouka verwacht binnen drie weken actie op transfermarkt

Feyenoord heeft een groot deel van de selectie langer aan de club weten te binden. Maar de Rotterdammers, die Eljero Elia zien vertrekken, zijn ook op zoek naar versterkingen. Het Legioen moet echter nog even geduld hebben, zo vertelt AD-journalist Mikos Gouka tegenover RTV Rijnmond.

Feyenoord heeft namelijk veel premiegeld moeten uitkeren na het kampioenschap en het startgeld voor de Champions League wordt pas eind september bijgeschreven. ''Ik denk dat als Elia straks weg is er wel een buitenspeler ergens vandaan getoverd wordt. Misschien wel twee, als het niet lukt om Steven Berghuis te houden. Waarschijnlijk komt die speler niet uit de eredivisie, omdat die er gewoon niet loopt. Maar ik verwacht dat dat wel binnen drie weken zijn beslag gaat krijgen."

Feyenoord moet op ook zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Volgens Gouka is er maar één favoriet. ''Wouter Bos lijkt me niet iemand die in vaste dienst bij Feyenoord wil komen. En bij Robert Eenhoorn is het de vraag of hij het nu wil en of hij weg kan bij AZ. Maar hij heeft in het verleden vaak genoeg laten doorschemeren dat hij wel gecharmeerd is van een functie bij de club waar hij zo van houdt. De vraag is of hij het daar nu het juiste moment voor vindt. Hij is wel de meest logische naam."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties