Gouka verwacht binnen drie weken actie op transfermarkt

zondag 4 juni 2017 18:06 186.380 keer bekeken 190 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft een groot deel van de selectie langer aan de club weten te binden. Maar de Rotterdammers, die Eljero Elia zien vertrekken, zijn ook op zoek naar versterkingen. Het Legioen moet echter nog even geduld hebben, zo vertelt AD-journalist Mikos Gouka tegenover RTV Rijnmond.

Feyenoord heeft namelijk veel premiegeld moeten uitkeren na het kampioenschap en het startgeld voor de Champions League wordt pas eind september bijgeschreven. ''Ik denk dat als Elia straks weg is er wel een buitenspeler ergens vandaan getoverd wordt. Misschien wel twee, als het niet lukt om Steven Berghuis te houden. Waarschijnlijk komt die speler niet uit de eredivisie, omdat die er gewoon niet loopt. Maar ik verwacht dat dat wel binnen drie weken zijn beslag gaat krijgen."

Feyenoord moet op ook zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Volgens Gouka is er maar één favoriet. ''Wouter Bos lijkt me niet iemand die in vaste dienst bij Feyenoord wil komen. En bij Robert Eenhoorn is het de vraag of hij het nu wil en of hij weg kan bij AZ. Maar hij heeft in het verleden vaak genoeg laten doorschemeren dat hij wel gecharmeerd is van een functie bij de club waar hij zo van houdt. De vraag is of hij het daar nu het juiste moment voor vindt. Hij is wel de meest logische naam."

Gerelateerd nieuws
190 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 956 mensen actief, waarvan 253 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved